Expediere și retururi

CUM SE LIVREAZĂ

Cât costă transportul?

Costul livrării este de 25 lei în localitățile oriunde în România. De la 1.000 RON livrarea este gratuită.

Termen de livrare

Dacă transmiți o comandă pentru un produs disponibil pe site în intervalul Luni-Vineri, înainte de ora 15:00, vei primi produsele în termen de 2 zile lucrătoare.

Comenzile primite în weekend vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare. 

Opțiuni la livrarea prin curier

În ziua în care îți expediem coletul vei primi un SMS de la curierul , care va conține un link ce poate fi deschis ȋn “browser-ul” telefonului mobil și care îți oferă următoarele posibilități:  

  • să verifici şi să confirmi adresa ta de livrare (fără să împiedici livrarea efectivă);
  • să urmărești în timp real unde se află coletul tău;

Dacă nu vei fi găsit la adresa din comandă nici la a doua încercare de livrare, coletul va fi returnat la LOOMescu. În acest caz ne rezervăm dreptul de a-ți expedia viitoarele comenzi doar cu plata cu cardul pe site.

CUM SE RETURNEAZĂ

Dacă, din diverse motive, nu ești multumit de produsele primite, ai la dispoziție 14 zile de la primirea comenzii să ne semnalezi acest lucru și să efectuezi returul, cu rambursarea totală a valorii comenzii tale. Produsele returnate trebuie sa aiba etichetele originale și să nu prezinte semne de folosire.

Dacă au trecut mai mult de 14 zile de la primirea comenzii, nu iți putem oferi posibilitatea returului, ne pare rău.

Dacă primești un produs defect sau deteriorat, te rugăm să ne scrii la info@loomescu.com.

Toate costurile de livrare – atât cele initiale, cât și cele de retur – sunt responsabilitatea clientului.

Costul livrării returului nu este rambursabil, cu excepția cazului în care decidem noi acest lucru, pe baza informatiei pe care ne-ai furnizat-o ca motiv al returului; fiecare caz va fi evaluat individual.

Pentru a returna trebuie să ne scrii un email la info@loomescu.com pentru a ne anunta si pentru a ne spune motivul returului.

Nu efectuam schimburi pentru produse deoarece acestea sunt produse unicat. Dacă dorești un alt produs în locul celui pe care vrei să îl returnezi, returul și comanda nouă sunt tratate ca două operațiuni distincte.

O datp ajunse produsele returnate la noi, vom efectua rambursarea în decurs de 14 zile. Banii vor intra direct în contul cardului cu care ai plătit.